Societatea Ecorom Distribution Srl a fost fondată în 2006 ca societate cu acționari din Ungaria. Primii zece ani au fost marcați de o creștere dinamică. Sediul și depozitul societății se găsește în localitatea Florești, județul Cluj. Principala activitate a societății Ecorom Distribution Srl este constituită de importul și comerțul cu ridicata al chiuvetelor, bateriilor de bucătărie, coșurilor pentru colectarea selectivă a deșeurilor și a electrocasnicelor de bucătărie cu proveniența din Germania, Franța, Italia și Turcia. 

Societatea Ecorom Distribution Srl este importatorul exclusiv în România al următoarelor mărci:

Marca germană BLANCO. Firma Blanco, prin chiuvetele, bateriile coșurile de colectare a deșeurilor, prin tehnologia de producție foarte modernă, dar și prin sistemul logistic, este un factor marcant al pieței de tehnică pentru bucătării. În ceea ce privește chiuvetele de bucătărie, societatea Ecorom Distribution Srl este unul din liderii pe piață din România.

Electrocasnicele DE DIETRICH produse in Franța sunt extrem de eficiente și performante. Marca oferă plite, hote, frigidere, mașini de spălat vase și cuptoare încorporabile care sunt toate realizate cu o abordare conștientă pentru protecția mediului.

Produsele italiene BERTAZZONI a fost întotdeauna un lider în tehnicile de producție, aplicând cele mai moderne metode în fabricile sale de-a lungul evoluției companiei. 

Bazându-ne pe experiența noastră obținută pe piața tehnicii de bucătărie, am considerat că a sosit timpul să înființăm o marcă proprie, care se pliază pe toate cerințele din țară. Așa s-a născut brandul EVIDO. Este o marcă care oferă doar produse de care clientul român are nevoie. Un aparat EVIDO știe tot ce trebuie și nimic inutil. Acestui aspect i se datorează raportului excepțional dintre calitate și preț

Suntem reprezentanții mărcii italiene TURBOAIR de hote – cel mai mare producător de hote din Europa. Hotele produse de această societate se caracterizează prin inovație tehnologică, design italian și o valoare adăugată la înalt nivel. 

Reprezentăm și marca turcească SILVERLINE de hote de bucătărie –produse care au un raport cost-valoare excepțional – și care au devenit un factor determinant al pieței hotelor din România.

RITTERWERK – electrocasnice mici, independente și încorporabile care fac ca activitățile de rutină din bucătărie să devină un pic mai ușoare. 

Gama largă de produse din domeniul tehnicii bucătăriei fac posibilă satisfacerea celor mai diversificate pretenții ale clienților – de la produsele exclusiviste până la produsele de masă care sunt accesibile ca și preț.

Principalii parteneri ai societății  Ecorom Distribution Srl sunt lanțurile de magazine de bricolaj, diferitele studiouri de bucătărie și comercianții de profil. Prin rețeaua de reprezentare națională și cu cei peste 200 de parteneri activi societatea își propune să-și servească clienții cât mai rapid și cu produse calitative.